Söögijuttu

Tavaliselt on nii, et kõik söödav leiab kiiresti oma tee kõhtu ja nii ongi. Mõnikord suudan ma selle kaheosalise ahela vahele pressida kolmanda – enne kõhtu jõudmist kiire klõps. Ja nii on sündinud suve jooksul ja aegade jooksul ikka toidupilte, mida muidu pole põhjust blogisse panna, aga nüüd panen kõik korraga.

Siit kooruvad välja juba nelja aastaga traditsiooniks muutuvad toidud:

– ükski kevad ei alga rabarberikoogita

– ükski sügis ei lõpe õunakoogi ja seenepirukata

– ükski suvi ei möödu “Sarapiku-special” magustoiduta ehk siis mascarpone vahu, Savoyardi küpsiste ning enamasti mustikate ja oma aia metsmaasikatega tehtud kausikoogita

– oma aeg ja koht on alati kukeseentel. Klassikalisest kukeseened-sibul-küüslauk-till-koor kastmest ei ole mul veel kunagi küllastust tekkinud

– sellest suvest lisandus kurgihullus. Me sõime ikka lugematul hulgal purke värskeid hapukurke

– ja eks kõik muu, ka grillielu, mahub sinna kõrvale

la dolce vita… mismuud : )

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: